SIBS

SIBS optimerar varje del av att designa, producera, bygga och förvalta bostäder med fokus på både hållbarhet och en flexibel design.

Doconomy

Doconomy är världens första mobiltjänst för vardagligt klimatengagemang genom din ekonomi. Doconomy tillhandahåller digitala verktyg för att driva förändring, styra kapitalet till lösningarna och möjliggöra en hållbar livsstil för alla.

Rocker

Rocker AB (publ) är ett fintechföretag med bas i Stockholm och med visionen bygga marknadens bästa plattform för vardagliga finansiella tjänster och hållbara betalningar. Rocker erbjuder tjänster inom sparande, betalningar, lån och krediter. Affärsområdet Rocker Pay möjliggör säkra och flexibla transaktioner för handel med begagnade varor, bland annat på Blocket, Sveriges största handelsplats.

Glimra

Glimra är Sveriges största fristående kedja med över 60 biltvättar runt om i landet. En biltvätt som är bra på alla sätt. Billigt, enkelt och miljövänligt.

KA YO

KA YO är den ultimata destinationen för moderna äventyrare och sportentusiaster. De erbjuder noggrant utvalda högpresterande sportkläder och utrustning för utomhusaktiviteter, löpning och traillöpning. Med fokus på innovation och kreativitet lanserar de unika produkter och kollektioner. Deras exklusiva sortiment förenar rå skönhet med modern elegans. KA YO tar sportkläder till en ny nivå av spänning och äventyr.

Next U

Next U erbjuder bemanning och rekrytering inom bland annat kundtjänst, ekonomi, försäljning, marknad och administration.

Tidler

Tidler har som affärsidé att göra bilägandet enklare genom att tillhandahålla olika former av hämta-lämna-tjänster (mobilitetstjänster) för bilen. Det innebär att vi hjälper våra kunder ta bilen till och från t ex bilprovningen, däckbytet eller verkstaden, vi tillhandahåller provkör hemma koncept, hämtar bilar inför försäljning, hanterar direkt- och hemleveranser samt effektiviserande interntransporter mellan bilanläggningar och uppställningsplatser. I korthet kan man säga att Tidler hjälper bilbranschen ta bilhallen hem till dörren.

Bidders Highway

Bidders Highway är en online auktionsplattform för entusiast- och samlarbilar, grundat av entusiaster för entusiaster med ambitionen att det ska bli lika roligt att köpa och sälja speciella bilar, som det är att äga och köra dem.

Fyndiq

Fyndiq är en marknadsplats som sedan 2012 har försett Sveriges fyndjägare med allehanda fynd genom fyndiq.se. Bolaget är nu verksamt i hela Norden och har sitt huvudkontor i Stockholm

Mudcake

Mudcake är en fond som investerar i “high impact foodtech”. Fonden grundades 2020 av Anna Ottosson & Erik Byrenius, som sedan tidigare har stor erfarenhet av samma bransch, både som entreprenörer och investerare. Mudcake investerar vanligtvis i pre-seed och seed-rundor av extremt ambitiösa startups med hög grad av innovation. 

 

The Carousal

The Carousal AB är ett nytänkande bolag inom livebranschen. Verksamheten drivs under dom egna varumärkena
CLSR och EVENEW.

Padel Mates

Padel Mates är en bokningsplattform för racketsportentusiaster. Med omfattande expertis kombinerar de användarvänlig teknologi med kraftfull funktionalitet. Oavsett om du älskar padel, tennis, badminton, pickleball eller squash, täcker Padel Mates alla dina behov och låter dig upptäcka en värld av racketsport. Deras smarta system kopplar samman klubbar, spelare och tränare för en smidig och enkel bokningsupplevelse.

Slättö

Slättö är ett snabbväxande nordisk private equity bolag inom fastighetssektorn. Med över 200 transaktioner och ett totalt värde på 3 miljarder euro har de etablerat sig som en pålitlig och framgångsrik aktör. Deras flexibla och datadrivna investeringsstrategi möjliggör värdeskapande och attraktiva avkastningar. Slättö har även ett starkt fokus på hållbarhet och strävar efter att nå nettonollutsläpp senast 2040.

Kontakt

Vi är alltid ute efter nya spännande projekt. Har du frågor om vår verksamhet eller vill du diskutera ett projekt med oss – tveka inte att höra av dig.

info@trentongroup.se