Stockholm, Tofslärkan 9

Fastigheten är belägen i Lärkstan på Östermalm med adress Tyrgatan 13 samt Valhallavägen 60.

Stockholm, Mälarvarvet 4

Mälarvarvet på vackra Långholmen i Stockholm har en lång historia av just varvsverksamhet. Många av båtarna som går på mälaren repareras fortfarande här men på fastigheten finns även andra typer verksamheter.

Södertälje, Kryssaren 2

Kryssaren 2 eller “Magasinet” uppfördes 1918 av Svenska Lantmännens Utsädesaktiebolag.

Estetiskt tilltalande byggnad med visst kulturhistoriskt värde. Området genomgår en större detaljplaneförändring men denna byggnad ska bevaras med en målsättning att ta tillvara på de vackra detaljerna.

Stockholm, Tolken 3

Bostadsfastighet i Årsta med närhet till Gullmarsplan. Omgivningen utgörs främst av andra bostadsfastigheter och fina grönområden.

Stockholm, Församlingshuset 6

Vacker byggnad med bevarade detaljer belägen i Bromma. Huset har tidigare varit kyrka och kontor men används idag som förskola.

Stockholm, Blomsterstycket 3

Bostadsfastigheten ligger i det lugna och trivsamma området Blåsut ett stenkast från Globen. Goda kommunikationer med både tunnelbana och buss i nära anslutning

Upplands Bro, Bro Prästgård 1:29

Fastighet med fyra klassiska byggnader i gott skick, uppförda i början av 1960-talet. Fastigheten omfattar ca 2 490 kvm BOA fördelat på 48 lägenheter, samt garage och förråd. Fastigheten ligger mellan Bro Centrum och Bro Station, cirka 500 meter från Bro Station.

Lägenheterna utgörs av 16 stycken 1 RoK, 16 stycken 2 RoK och 16 stycken 3 RoK. Lägenheterna är yteffektiva och välskötta. I sutterängvåningarna finns sammanlagt 36 stycken varmgarageplatser samt förråd, driftutrymmen och tvättstuga. På den  tomten finns även 35 stycken parkeringsplatser.

Nynäshamn Telegrafen 10

Nynäshamn Telegrafen 10 är en attraktiv fastighet centralt belägen i Nynäshamn, ca 58 km söder om Stockholm. Fastigheten omfattar 5 747 kvm och har två charmiga byggnader som ger utrymme för förskola, bostäder, kontor och föreningslokaler. Med en unik mix av historia och modernitet är detta en idealisk plats för framtida utveckling.

Köping Maskinisten 2

Maskinisten 2 är en lockande fastighet i ett strategiskt industriområde söder om centrala Köping. Med gott om parkeringsutrymme och närhet till kollektivtrafik erbjuder den idealiska förutsättningar för olika verksamheter. Byggnaden, uppförd 1995, rymmer en bilhandel med verkstad. Perfekt för företag inom fordonsbranschen och andra verksamheter som söker ett centralt och välutrustat utrymme för tillväxt och framgång.

Lustgasen 1, Norrtälje

Lustgasen 1 är en lovande och modern fastighet belägen i ett expansivt industriområde nära Norrtälje. Med strategisk placering och goda parkeringsmöjligheter erbjuder den en flexibel plats för framgångsrika verksamheter. Byggnaden, uppförd 2020, rymmer produktionslokaler för såstillverkning, lager och kontor. Här finner företag en dynamisk miljö som främjar tillväxt och trivsel i ett växande affärsområde.

Håbo Bista 3:28 och 3:29

BISTA 3:28, 3:29 i Bålsta är en framstående och strategiskt placerad fastighet i det expanderande Bista industriområdet. Med närhet till E18, omges den av bekväma faciliteter och kollektivtrafik. Här erbjuds en trygg och modern miljö för mångsidiga verksamheter. Utmärkt för företag som strävar efter en dynamisk och livlig affärsmiljö.

Kontakt

Trenton Fastigheter vill ha en nära och enkel relation med våra hyresgäster, både befintliga och framtida. Tveka därför aldrig att ta kontakt med oss.

info@trentongroup.se